طرز تهیه پیتزا پپرونی

پیشنهاد ما به شما هم سوسیس های جذاب پپرونی و سوجوک سورن هست که با درصد های بسیار بالا تهیه می شوند. با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر پیتزا پپرونی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری پیتزا پپرونی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید...
ادامه مطلب

چه سوسیسی را سوسیس خوب می توان نام گذاری کرد و المان های این انتخاب در چیست؟ | سورن حس یک طعم واقعی

  کالباس وسوسیس را می توان از قدیمی ترین فرآورده های گوشتی برشمرد که مدت ها قبل مورد توجه مردم بوده. این محصول برای اولین بار در شرق هامبورگ تولید و مورد استفاده قرار گرفت. در اوایل سوسیس را بدون نان و سس سرو می کردند تا پس از گذشت سال ها با دستور پخت های کشورهای مختلف سرو آن نیز تغییر کرد.  اما هنوز در کشور آلمان بر این …
ادامه مطلب

تاریخچه سوسیس و کالباس | تاریخچه سورن |

شرکت افشان پروتئین ( سورن ) در سال ۱۳۸۲ در شهرک صنعتی پایتخت (علی‌آباد سابق) احداث و در سال ۱۳۸۳ موفق به اخذ پروانه های ساخت برای محصولات خود گردید . این شرکت با تکیه بر تجربات موفق چندین ساله در ضمینه تولید و توزیع انواع فرآورده های گوشتی فعالیت خود را آغاز کرده است . تنوع و نوع آوری مناسب با ذائقه ایرانی ، کیفیت و قیمتهای رقابتی از اصلی ترین سیاستهای این شرکت میباشد .
ادامه مطلب

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش