چه سوسیسی را سوسیس خوب می توان نام گذاری کرد و المان های این انتخاب در چیست؟ | سورن حس یک طعم واقعی
۰۲ مرداد ۱۴۰۱
کالباس وسوسیس را می توان از قدیمی ترین فرآورده های گوشتی برشمرد که مدت ها قبل مورد توجه مردم بوده. این محصول برای اولین بار در شرق هامبورگ تولید و مورد استفاده قرار گرفت. در اوایل سوسیس را بدون نان و سس سرو می کردند تا پس از گذشت سال ها با دستور پخت های کشورهای مختلف سرو آن نیز تغییر کرد. اما هنوز در کشور آلمان بر این باورند که سوسیسی خوب سوسیسی است که بدون هیچ سس و یا تاپیکی لذیذ باشد. اگر به دنبال لذت یک طعم واقعی هستید حتما سوسیس های یامی سورن را بدون سس امتحان کنید.
ما در تلاشیم تا با بکارگیری مواد اولیه تازه و با کیفیت محصولاتی خاص و خوش طعم را با درصد بالایی از گوشت به سفره های شما بیاوریم تا لذت یک طعم متفاوت را با تمام وجود احساس کنید.
ثبت کلمه عبور خود را فراموش کردهاید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.