تفاوت سوسیس و کالباس چیست؟

تفاوت سوسیس و کالباس چیست؟
سوسیس و کالباس سال‌هاست که بخشی از سفره‌های ایرانی شده‌اند. چه در پیتزا، چه در یک ساندویچ ساده یا حتی یک اسنک سریع، این دو محصول جایگاه ثابت و پر مصرف در آشپزی روزمره دارند. اما همیشه یک پرسش مهم برای بسیاری از مصرف‌کنندگان وجود دارد: تفاوت سوسیس و کالباس چیست؟ کدام محصول برای چه نوع غذایی مناسب‌تر است؟ و آیا می‌توان این دو فرآورده گوشتی را به شکل سالم …
ادامه مطلب

تاریخچه سوسیس و کالباس | تاریخچه سورن |

تاریخچه سوسیس و کالباس | تاریخچه سورن |
شرکت افشان پروتئین ( سورن ) در سال ۱۳۸۲ در شهرک صنعتی پایتخت (علی‌آباد سابق) احداث و در سال ۱۳۸۳ موفق به اخذ پروانه های ساخت برای محصولات خود گردید . این شرکت با تکیه بر تجربات موفق چندین ساله در ضمینه تولید و توزیع انواع فرآورده های گوشتی فعالیت خود را آغاز کرده است . تنوع و نوع آوری مناسب با ذائقه ایرانی ، کیفیت و قیمتهای رقابتی از اصلی ترین سیاستهای این شرکت میباشد .
ادامه مطلب

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید